Systeem onderhoud

Het kan zijn dat het binnen uw organisatie kostentechnisch onverstandig is om één of meerdere vaste systeembeheerders in dienst te nemen. In dat geval kunt u,
  
met ons service abonnement, op vaste- en oproepbasis bijvoorbeeld binnen vier uur support van onze professionals op locatie ontvangen afhankelijk van de gekozen Service Level Agreement (SLA).  Een vaak gehoorde klacht is dat wanneer er zich een incident voordoet, een systeembeheerder door uiteenlopende oorzaken, niet direct beschikbaar is. Met een LogicQ systeembeheer zult u dit probleem niet ondervinden. Afhankelijk van het abonnement dat u afsluit is het mogelijk om vaste dagen in te plannen voor het onderhoud. In het geval dat er zich een calamiteit voordoet zal er een systeembeheerder binnen 1 uur op locatie zijn. Met het service abonnement bent u daarom verzekerd van optimale continuïteit van uw organisatie.  Systeembeheerders van LogicQ kunt u inschakelen voor de meest uiteenlopende ICT projecten en onderhoudswerkzaamheden. Denkt u hierbij aan het onderhouden van uw ICT infrastructuur waaronder werkplekken, servers en randapparatuur. Daarnaast bieden wij support aan uw medewerkers.

Helpdesk en ondersteuning

  Een ondersteuningsovereenkomst is bijzonder waardevol voor klanten, vooral tijdens de initiële fase van CRM/ERP projecten. Snelle toegang tot de juiste specialisten maken dat eventuele onvoorziene issues snel verholpen worden en vragen worden beantwoord. Hiertoe is een speciaal centraal hotline telefoonnummer beschikbaar. Ondersteuning wordt in principe verleend in het Nederlands, Engels of in het Duits, via email, web of telefoon.

Meer informatie over de workshops die wij bieden?   
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Zelf Odoo ontdekken & de gemakken ervaren?

Lees verder hoe je vrijblijvend toegang krijgt tot een gratis Odoo demo omgeving.

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo

Contactgegevens

Zeestraat 43
1942 AK Beverwijk
Nederland

+31 (0)20 880 2282
info@logicq.net

LogicQ - Even voorstellen

LogicQ Co-operative Consultants is een multidisciplinaire netwerkorganisatie voor en door zelfstandige consultants. LogicQ faciliteert en werkt voor haar associés, zoals de associés werken voor hun opdrachtgevers.

LogicQ is het thuis voor talent op vele terreinen rond ICT, die zich met elkaar committeren aan de LogicQ Code. Samen zoeken we naar interessante vervolgopdrachten met top opdrachtgevers. De tijd tussen opdrachten gebruiken we om te leren en te experimenteren in voorbereiding op de volgende uitdaging.

Gezamenlijk vormen we een groeiend dynamisch team van gepassioneerde professionals waarvan de doelstelling is om zakelijke problemen in samenwerking effectief op te lossen.

Privacy en algemene voorwaarden

 

Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top