Bedrijven een betere plek maken

Één applicatie per keer, uitbreiden naarmate uw onderneming groeit!
  We denken dat bedrijfssoftware complexe behoeften moet dekken zonder ingewikkeld te zijn. Het is onze missie om software te bieden die intuïtief, volledig voorzien van mogelijkheden, strak geïntegreerd & moeiteloos te verbeteren is. Dat alles terwijl het soepel loopt voor ieder bedrijf & iedere gebruiker!

120+
Landen

 

850+
Partners

 

10.000+
Apps in de Odoo store

 

3.000.000+
Gebruikers

 

Odoo afbeelding en tekstblok

Geschikt voor zowel kleine als grote  bedrijven
De missie van Odoo is een selectie gemakkelijk te gebruiken zakelijke applicaties te voorzien die een complete reeks hulpmiddelen vormen om elke bedrijfsbehoefte aan te spreken. Zij geven miljoenen bedrijven eenvoudige toegang tot de software die ze nodig hebben om hun bedrijf te besturen en uit te breiden.

Door Odoo zijn 30 hoofdapplicaties ontwikkeld die regelmatig worden verbeterd. Daarnaast heeft de Odoo gemeenschap van meer dan 1500 actieve leden bijgedragen aan nog eens 10.000+ apps om een grote verscheidenheid van bedrijfsbehoeften te dekken.

Met het "On-premise" aanbod is Odoo de meest geïnstalleerde zakelijke software in de wereld. Het wordt gebruikt door meer dan 3.000.000 gebruikers wereldwijd, variërend van startup bedrijven (1 gebruiker) tot grote ondernemingen (300.000+ gebruikers).

Wat maakt Odoo anders?
Een soepele en vriendelijke gebruikerservaring die is gebouwd om de gebruiker een naadloze overname te verzekeren. Vloeiendheid en volledige integratie dekken de behoeften van zelfs de meest complexe bedrijven. De flexibiliteit van Odoo is zodanig dat apps kunnen worden toegevoegd naarmate uw bedrijf groeit, een app per keer toevoegend terwijl uw behoeften ontwikkelen en uw klantenbestand groeit. Dankzij de open source gemeenschap wordt Odoo actief onderhouden door een grote basis van ontwikkelaars om veranderende klantbehoeften aan te spreken en nieuwe, innovatieve applicaties te bieden.

Deze trotse gebruikers van Odoo gingen u voor!"Odoo is geen ERP-pakket, maar een collectie bedrijfstoepassingen:... Qua functionaliteit zijn we op bepaalde vlakken vergelijkbaar met SAP, maar het accent ligt anders"
- Fabien pinckaers

Zelf Odoo ontdekken & de gemakken ervaren?

Lees verder hoe je vrijblijvend toegang krijgt tot een gratis Odoo demo omgeving!

Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top